Verhuizen vanuit België ?

Kramer Verhuizingen & Opslag is uw ideale partner als u van plan bent om vanuit België te verhuizen.

Kramer Verhuizingen & Opslag verzorgt verhuizingen voor particulieren en bedrijven naar elke locatie in Europa. Of het nu om de verhuizing van uw inboedel gaat, of om uw machines of kantoorgoederen, Kramer Verhuizingen & Opslag brengt de goederen op de afgesproken tijd op de afgesproken locatie.

Papierwerk
Met de komst van de Europese Unie is het verhuizen binnen de grenzen van de Europese Unie een stuk eenvoudiger geworden, maar Kramer Verhuizingen & Opslag kan u natuurlijk altijd van dienst zijn met de formaliteiten bij een verhuizing.

Verzekering
Sinds 1 april 2008 zijn de richtlijnen voor het afsluiten van verzekeringen veranderd. Tarieven voor verhuizingen naar / van Benelux (België, Nederland en Luxemburg) + Duitsland zijn inclusief een verzekering tot een verzekerd bedrag van €.100.000,00.
Voor verhuizingen naar / van andere EG landen geldt een Excedent-verzekering.

Opslag
Kramer Verhuizingen & Opslag biedt u tevens de mogelijkheid uw inboedel voor kortere of langere periode op te slaan. Onze volledig klimatologisch gestuurde opslagruimten tellen in totaal ruim negenduizend vierkante meter en zijn beveiligd tegen brand en inbraak.

verhuizen vanuit België?
verhuizen naar België?
verhuizen naar Duitsland?
verhuizen vanuit Duitsland?
verhuizen naar Frankrijk?
verhuizen vanuit Frankrijk?
verhuizen naar Luxemburg?
verhuizen vanuit Luxemburg?

 verhuizen naar noorwegen?
verhuizen vanuit noorwegen?